Uppdatering!

Jaha!
Här vart det inte skrivet varje dag som jag planerat....liggermpå lat sidan lite!
Men kan berätta lite om helgen!
Fredagmorgon följde jag med Ronny till blue lotus o gav honom en tattuering som han fick av oss i julklapp/födelsedagspresent!
Hem o fixa i ordning barn o mig själv. Kevin sov hos Thias så det var tre barn som gjordes i ordning! När allt va klartgick jag o mötte Senita o sen knata vi ner på stan! Där mötte vi upp Anders, Ronny o Nicke med grabbarna och sen börja shoppingrundan! HIHI!!! Köpte en ny Bh...en svart!
Sen kanta vi runt en stund men bestämde oss för att gå o äta på phoenix. Gott med mat o mätt blev man!
Vidare till systemet o köpte dricka inför kvällen! lite cider!
Efter bolaget gick Ronny hem o vi andra knata till Cubus där vi stod i stort  sett 4 vuxna i ett ommklädningsrum för att  Nicke skulle prova tröjor! Han fick 9st skitsnygga t-shirts!!! Kul för honom! Tshirtarna flög högt som lågt då han prova!!! ASG!!!
Sen va det dags för HM där Kevin fick lite kallingar. Men lagom irriterad blir man då dom inte har trosor/kallingar i flerpack inte ens en pack i stl 80 till dom små....ne för dom använder väll inte anser väll andra kanske! Min dotter använder inte alltid body o då sitter blöjan direkt under leggins eller byxorna o det känns lite fel. Sånt kan göra mig lite sur. Men ändå ska dom sälja Tshirts o klänningar o sånt för att dom ska ha....men hur snyggt e det att ha klänning o sen ser man blöjan driekt under...förstå vad ett par trosor kan göra!
Aja nog om det!
Grabbarna fick ta ungarna själv sen o jag o Senita åkte till solariet o mötte upp Annso o sola....skönt skönt. Somna som vanligt i solariet! hihi!
Dags o städa efter det och det tog sin lilla tid men när det var klart gick vi till coop o handla hem hamburgare o tillbehör o åkte hem o åt. Då alla va mätta o glada gjorde jag, Nicke o Anders oss i ordning o gick till Ronny o förfesta lite o drog sen ner till hyttan där vi träffa Jessie o en hel del andra människor man blev lite glada att se o vissa kanske man sluppit se...haha!
Kvällen va ganska så rolig men vet inte om jag skulle gå dit igen! Märks!!!
Igår va man bakis o mådde väll inte allt för bra...men tillbringa i stort sett hela dagen hemma hos gumman min! Vi tog en promenad till grevegott o köpte lite godis inför kvällen....hihi!
Kollade på melodifestivalen....E.M.D säger jag bara!!! Skönt oxå att inte B.W.O gick vidare till globen direkt för jag tyckte verkligen inte att deras låt va bra på så vis men det vet jag att gumman min gjorde så jag får väll hålla tummarna för dom sen då....hihi!
Gick hem efter att det va slut o la mig på direkten....såååå trött o huvudet värkte som fan fortfarande! Men har sovit gott i natt så nu mår man bättre iaf...skönt det!
Sitter nu här o drickar kaffe o undrar vad man ska hitta på idag...kanske göra ritningen på garderoben....hmmm...om man orkar! Ska iaf träffa gumman sen....det är ett måste!!! Kanske pyssla lite med henne...vore juh skojj! Märks!
Vi hörs då vi hörs!!
PoK

hejsan!!!

Hejsan hoppsan!
Det gick riktigt bra att städa i helgen. Senita följde med på lördagen och på söndagen va jag helt sj. Lite öm i armarna efteråt...förstår inte hur gumman min klarar det varje dag...hihi!
Lördakvällen va riktigt mysig...hitta en ny drog...morötter med ranchdip....mmmmmummmms!!!
Söndagen va mest lugn hela dagen men på kvällen sen kom Andra delen av stora familjen hit o åt mat...köttgryta...gott!
Igår va jag hos Gumman min hela dagen typ....alltid skojj att slippa sitta sj hemma.

Idag kommer det ske lite grejer oxå...ska till dagis vid 15 på möte om Thias o sen ikväll ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på mer än 2½år...ska bli riktigt roligt att få kramas igen!

För övrigt ser det ganska lugnt ut...ska väll försöka ta mig in i duschen snart. Sen ikväll börjar juh House igen....grymt bra!!!
Så vi kan juh höras mer ikväll!!!
BYE BYE!!!

Alla <3-dag!!!

Jaha...då va det dags för den mest romantiska dagen på året igen....asg!!! Överreklamerat med massa skit att slänga ut pengar på! Ne säg i stället till dom som betyder nåt hur du känner o visa med små gester eller hemgjorda saker!

Jag vill då jag ändå sitter här passa på att ge en <3:e puss till alla mina gumms o gubbs!
Senita
Annso
Annicha
Ronny
Jessie
Tobbe


Ni har alla en speciell plats i mitt liv!! På olika sätt!
Sen till mina underbara barn
En dag utan er och min värld skulle rasa samman! Älskar er av hela mitt hjärta o själ!
Till min resterande familj!
Jag vore inte den jag är om det inte vore för er!!!
Till min älskade Pys!!!
Mitt liv vore inget utan dig heller. Du e den som gör mig hel och som får mig att orka. Du ger en sån kärlek som inte går att mäta med rymden ens! Älskar dig så mycket min söta gullegris!!!
Ja det var väll det...haha...ne men seriöst! Tänk på att man inte alltid måste ge o ge på såna här dagar utan att man kanske ska vara tacksamma för dom man har runt omkring sig som visar värme till en. Förstå alla stackars människor som inte har det! Folk e för giriga vid såna här tillfällen!

Aja, hur ser dagen ut annars då!? Jag ska snart klä mig o sen går vi över till gumman min o ser till att knodden får hångla lite...haha! Sen blir det att åka o jobba.
Kvällen kommer jag sen spendera med mina två gummslilummor hemma hos Senita framför melodifestivalen!!! ska bli riktigt skojj!
Men men ha en bra dag alla kära läsare!!!
PoK


hejsan hoppsan!!

Jaha ja...ska man skriva o berätta vad som hänt denna vecka då? Mest vart lugnt...skönt det med. =)
Grisarna e klara nu ialla fall....skitskojjigt att dom vart det! jag fick en svart liten emogris...*asg*
I onsdags följde jag med Senita o städa o för att sola...när vi står där o håller på o städar kom Nordman o hans tjej inknatande...hihi. Blev lite paff först men sen va det bara kul då man kom på att han faktiskt bor här i stan juh!
Annso skulle oxå ha solat med oss men så blev det juh inte...behöver inte berätta varför men jävligt trist iaf!
Jag somna i solariet o vakna av att det blev väldigt kallt...hihi! Men man börjar få ganska fin färg! Kankse man slipper vara en blekfis till sommaren.

Har haft ont i huvet i 2 dagar i rad nu o det har inte vart skojj. Har lite ont just nu oxå så vi får väll se....kan juh vara vad som helst men börjar misstänka bihåleinflammation! Ska avvakta en stund till...idag är inte huvudvärken lika jobbig!

Vill när jag ändå sitter här passa på att säga till alla mina vänner som jag inte träffat så ofta på sistone att jag faktiskt inte glömmt er eller så bara för att jag i stort sett bott hemma hos Senita den senste månaden =P
Jag vill träffa er oxå o hitta på saker.

Jaha....nu ska jag väll ge barnen frulle o sen fixa lite till mig själv oxå men vi ses o hörs!
PoK

Bloggoholic!!!

Shit pommes!!! Har nog fått bloggo holic....värsta ångesten för att man inte skrivit liksom....usch!
Aja...kan juh berätta det som hänt i helgen då. I torsdagskväll satt jag o Gumman o blev fjortisar igen....lyssna på hanson mfl...hihi o sortera några tusen pärlor som man har till pärlplattor. Jag gjorde även två armband! jätte fint!
Fredag tillbringa jag/vi hemma hos Gumman o Nickepicke.
Lördag morgon kom ungarna hem hit o va här en stund istället. Jag småplocka lite o greja och gjorde en chokladkaka som vi skulle ha senare på kvällen! Vid !6 tiden va ungarna badade o på klädda....då gick vi över till Senita o hjälpte till o borra ett hål rakt genom väggen in till Wyatts rum! Satte sen upp en lampa som han fick av oss. Vid sextiden kom Annso med skittjurig gubbe o små gnälliga barn dit! hihi! Ungarna bättra sig men gubben förblev tjurig! Stackars dig mitt lilla hjärta! Men det var juh kul att ni kom iaf! Eller du iaf!!! hihi
När dom åkt hem sen satte vi oss andra o spela lite spel...Gumman o jag drack lite pepino o blev lite påverkade...va rikitgt skojj för vi drack juhinte för att bli berusade utan för att vi tyckte det var gott o för att vi hade trevligt! Kvällen slutade bra så man knata hem glad iaf!
Igår så....ja...jag gick till gumman min o skulle pyssla med ungarna men det sluta med att hon o jag satt o pyssla själva vilket va jätte roligt.  Gjorde sån där papir mache´på ballonger o sen även garnkorg/boll. Idag ska det målas o tas på öron o fötter o sånt så det blir en gris av den ena o sen en luftballong av den andra o så....hihi! Får väll ta kort på resultatet sen o lägga upp här! Synd bara att det skulle bli sen som det blev oxå! Gubben min sårade mig ganska fint. Känner det att kan man ljuga om en sån ganska liten sak o inte våga erkänna det hur fan vet man då lixom att han inte ljugoit om mer saker! Men men...säger inget mer!!! Jag har förberett honom på att det kommer svida ett tag nu! Men iaf tack GUMMAN min för att du fanns där igår....vet inte om jag klarat det utan dig! Tror inte jag vart så stark om inte du fanns vid min sida!!! <3
höres ikväll kära läsare!!! Puss

Hej hopp!

Jaha ja....Thias sov juh hos Kevin i går så Nicke gick o lämna dom på dagis men jag fick juh åka o hämta Thias sen för han var tydligen sjuk enligt Katta men det var han juh inte. Va hos Gumman min hela dagen igår o följde med henne till jobbet sen o då passa vi även på att sola lite....guuuud så skönt!! Efter att ha solat o städat gick vi till barnens hus o gumman min köpte ett spel och Uno...hihi....sen gick vi o handla mat o andra onyttiga småsaker...hihihi.
Hem till dom igen o åt spagetti o köttfärssås. Sen va det dags för snask och dricka o spel....va roligt tills man blev lite osams med gubben om en pytte liten sak. Men det löste sig det me. Thias stannade kvar där igen över natten så jag ska väll ta mig dit sen. I eftermiddag kommer Annso hit....ska bli skojj!!! Skriver mer ikväll!!! Bye bye blåbärs paj

Gårdagen!

Mötte upp Senita o lämna knodden på dagis, Thias ramla typ 5 ggr på vägen dit för att han alltid ska hålla på o härja.
Lämnade ungaran o gick till lidl o sen vidare till Emma för att Senita skulle hämta pengar! Sen bar det av hem till Årbygatan och där åt vi lite frukost och sen satte arbetet igång. Jag o Nicke satte upp en hylla ovanför datorn....helt sanslöst hur prefekt det blev...ojojoj!!! High five för det!
lassange till lunch o sen stack gumman till jobbet. Vi klädde dom två minsta och for iväg o hämta grabbarna på dagis o knalla sen ner till bibblan! Ungarna tyckte väll det va skojj. När Senita sen kom gick vi till donken o åt lite flurry....gott gott.
Sen var det dags att leta tossar till Agnes...hitta ett par på hm....söta söta!!! Då vi va klara på stan gick vi hem till dom igen och där stanna vi tills 22 typ....alla vart juh maegatrötta igår...hihi. Thias stanna över natten så jag passa på att duscha o tog liten sov morgon...nu sitter jag bara o vill ha en kopp kaffe o en cigg....har juh slut på båda sakerna. Kaffet e det som e värst!
Ska väll ta o klä på mig o göra mig i ordning nu för att sen knalla över till gumman min o kramas lite. hihi
Hörs!

Svärmor 59 år!!!

Idag har det vart en relativt skön o lugn dag!!! Börja med att kliva upp o fixa frukost o så. Sen var det dags o möta gumman o gå till barntimman med Thias o Kevin. Medan dom var där smet vi till sveaplan där gummsan bjöd mig på en fika!!! TACk i massor för det! Synd bara att din choklad skulle smaka som den gjorde. Efter fikat smet vi in på tyg affären för att jag skulle visa henne vilket tyg jag tänkte köpa sen o tur va väll det för vi kom båda över varsitt kap med fleecetyg till ungarna. Jag hitta ett jätte sött rosa tyg med hjärtan, ankor o lite annat på som jag nu sytt en filt till Agnes av som hon kommer kunna ha i vagnen o när vi åker bort. En egen snuttis alltså!
Efter tygeköpet gick vi in på barnenshus....gumman skulle ha en ny skötväska som hon hitta oxå!

Sen var det juh dags o hämta ungarna igen för att gå till stadsparken o mata ankorna....roligt roligt! Det var snabbt gjort så då gick vi hem till gumman istället o jag börja hjälpa Nicke med att sätta upp en hylla som vi ska fortsätta med imorgon....vilken händig man....eller inte...hihi!!! Sen hjälpte jag till o stöka ner lite i deras hall o fixa i ordning så Wy fick in sin säng i sitt lilla nya rum....hihi! Sen var dagens arbete slut så jag o Nicke satte oss framför dumburken o kolla på that 70´s show o skratta! Va faktiskt roligt o vara med honom. Senita va juh o jobba så.
Men sen va det slut på det roliga o över till att vara social o gullig...ne men svärmor fyller juh idag så vi åkte dit o åt paj o fika....riktigt trevligt. Drack vin till maten o det  var ett tag sen men gud vilket gott vin....ska ta reda på vad det hette o skriva ner det här sen.......kan jag gott rekomendera för er som dricker syrligt vitt vin!

Kom hem för dryga timmen sen. Vill hitta på nåt egentligen men gubben valde att sätta sig framför det där jävla xboxen....hatar den verkligen ibland....tycker han kunde vara lika road av att hålla rent här hemma som han är av att sätta sig där men inte då! Iofs så spelar det ingen roll heller....nåt måste jag juh ha o göra....hihi!

Nu ska jag ta o skicka sms till mina gummor, dricka upp min öl =P o gå ut o röka....sen blir det väll småplock o sova!
Men puss på er alla.....framför allt NI, ni vet vilka NI är så!!!

Erik 32 år idag!

Japp....Erik e då Anders bror. Så idaghar vi var där...eller ja vi va hemma hela förmiddagen o slappa....skönt efter den sena men trevliga natten innan...hihi. Kl: 14 typ åkte vi till katrineholm o gratta Erik....jobbigt med mycket folk o barnskrik. Blir för mycket babbel i öronen när alla ska prata med varandra o helst i  mun på varandra oxå....vid ett o samma bord. Jag väljer att vara tyst o bara svara på tilltal. Ungarna hade skojj i alla fall....skönt att Thias fick träffa kusen Måsse oxå igen så dom inte glömmer varandra. =) Jag kände bara lite att det hade kvittat för mig att åka dit....satt juh bara rakt upp o ner och blev illamående av tårta o på tok för mycket kaffe....men det var juh trevligt samtidigt oxå.

Kom hem o satte oss o åt toast och drack oboy....mmmm...gott!!! Fast smöret tog slut vilket  va mindre skojj...hihi!
Har hängt tvätt oxå...hoppas den snart tar slut men det ser inte så ut....den växer hela tiden trots att man tvättar som en tok...usch!
Imorgon är det dags för kyrkansbarntimma igen. Ska bli skönt att kliva upp tidigt igen för en anledning...=P Ne men skojja....önskar ibland bara att man kunde få göra som förr utan att få taskigt samvete av att sova bort typ en halv dag. haha!!

Nu e det inte så många veckor kvar heller till lillsyster yster kommer ner till mig igen....det ska bli riktigt roligt...vi har juh aldrig en tråkig sekund ihop. <3 älskar dig siss!!!

Satt här om dagen o tänkte lite oxå för mig själv hur livet bara helt plötsligt kan ändras så drstiskt. Ja kanske inte alltid till det sämre utan även till bra saker. Jag har juh alltid vart så anti om att träffa nya människor efter att ha blitt sårad så pass mycket men gav med mig själv ett tag och se vad som hände. Jag kom inte bara närmare mitt hjärtegull Annso utan fann en ny vän i osäkerheten oxå....en som visade sig skulle bli en av mina bästa vänner och nästan som familj. Så jag tänkte passa på och säga tack till Senita o din familj som blivit en del av vårt liv o för att du verkligen va den som vågade ta kontakt med mig på div olika sidor på nätet....=) O sen Annso gumman....jag menar shit....vi skulle umgåtts för länge sen tycker jag  men har vart lite slarviga bägge två men nu vet vi juh båda vart vi står och dessutom upptäkte vi juh att telefonen hem fanns....asg!!! O sist men inte minns min lilla prinsessa Annicha....du vet vad du är i mitt liv o kommer alltid vara det. <3<3<3 Det är mina gummor det som jag verkligen vågat släppa in i mitt liv. SLÄPPER er aldrig!!!=P(ta det som ett hot eller löfte...hihi)

ne nu har jag varit lång o sentimentalisk så det räcker...haha....ska sätta mig o spela ett tag....sen blir det tidigt i säng.
Puss o Kram på er alla busar

sådär ja!!!

Snart har ännu en helg gått då. Igår va jag o Senita ut med ungarna en stund så dom fick åka pulka. Dom åkte en liten stund sen lekte dom med pinnar istället. Jag o Senita roade oss oxå...haha, hade folk sett oss ja då hade dom nog undrat o skrattat. =) Vi skulle fikat med varm choklad o mackor ute men det sluta med picknick i deras vardagsrum istället...men det var mysigt det med. Efter ett tag var det dags för Senita att gå o jobba så jag stanna hemma hos henne o passa alla 4 barn. Dom minsta somna ganska så snabbt i varsin vagn så jag passa på o hjälpa gumman med disken. Fick tiden att gå lite iaf. Gick jätte bra o passa dom....Wywy e juh så himla söt o go så vi hade det bara bra. Anders kom efter ett tag o hjälpte till ite o strax efterår kom gumman hem oxå. Då invänta vi bara Nicke o sen vart det varma mackor o Let´s dance på tv o sen självklart säsongstart av HJÄLP! Efter ett tag i soffan hade jag det varmt i soffan med Anders o Agnes på min vänstra sida sovandes och på min vänstra arm o axel låg Wy o Nicke o sussa. Så gulligt....synd att man egentligen inte tog kort på det! Thias stanna kvar över natten och det gick bara bra.

Idag klev vi upp 8 och börja lite slappt men sen var det dags o hämta släpvagn...jag premiär körde med släp, det gick riktigt bra. Körde iväg grejer till tippen från vårt place o Senitas place. Sönt o få bort lite. Medan killarna körde till tippen städa vi i ordning Kevins rum o sen ställde vi oss o gjorde brownies till kvällen. Åt mat o sen bar det iväg o jobba! Gick snabbt idag! Tack gumman förresten för att du fixat jobbet!!! <3
Efter jobbet drog vi hem o duscha o gjorde oss i ordning...kl:19 ko kjelle o hämta hälften av oss i sin bil o andra hälften åkte min bil hem till dom där det blev potatisgratäng o fläskfile och mycket trevligt sällskap och mycket sjungande. Stackars Kjelle hade dock ingen röst så det gick inte så bra för honom o mickarna tyckte inte om mig.....tror det var mina jeans som på nå konstigt sätt lyckades fixa rundgång...hihi!
Har ganska så precis kommit hem o ska väll snart gå o sussa.

Imorgon ska vi till Katrineholm o fira Anders bror som fyller år...ska bli skojj o träffa dom igen! Så jag skriver mer imorgon...ska även försöka lägga in lite bilder från tjejkvällen, pulkaåkningen o mina nya pjux som jag bara TOK älskar!
Men det blir då det blir...så nu säger jag god natt o sov gott till alla!
Puss o Kram

RSS 2.0