legat på slökanten!

Ojdå! Här har man en hel del o skriva nu då!

I tisdags gick vi med ungarna till dagis sen knata vi ner på stan jag o gumman min! Satte oss o fika på smak tills stan öppna. Sen tillbringa vi hela dagen på stan. Träffa anso o henne gubbe oxå...alltid lika roligt. Köpte en keps till Thias som Kevin fått likadan så han va juh bara tvungen att ha en sån han med. =) klart dom ska ha lika! Köpte benvärmare till mig sj och sen en skitfin tröja till Anders som jag har en känsla av att jag kommer få ta sen...tror inte rikitgt han tyckte om den!
När vi kommit hem så fixa jag mat till oss....Senita o familj kom över och åt...spagetti o köttfärssås. mumms!!! resten av kvällen spenderade vi med sällskapsspel....helt underbart roligt! Klockan blev rätt så mycket innan dom kom iväg men det är som man säger har man kul flyger tiden iväg!

Onsdagen levererades ungar på dagis och sen gick jag hem o tog hand om all tvätt hemma...den tycks aldrig ta slut verkar det som. Men det var skönt att få det gjort...
Hämta Thias på dagis men han ville inte följa med hem så han gick hem till Kevin. Så jag fick knata hem sj med Agnes...=)
När Anders sluta kom Kalle över o hälsa på...va riktigt roligt att träffa honom igen efter all väntat. Han åker hem till Hawaii den 5:e igen! Lät som ett riktigt paradis då han berätta om allt. Lite avvis må man juh få säga! Gjorde honom sällskap ut och gick över till Senita då han drog vidare. Där blev det kycklingsallad och sällskapsspel....jag o Niklas knäcker!!!!! hahahaha....När ska ni klå oss då Senita? =P
klockan rusa iväg igen så det blev bara att plocka ihop allt och gå hem o sussa.

Igår då....igår kände vi oss rikitigt duktiga! (har juh börjat gå till dagis) Vi lämna kidzen på dagis och sen knata iväg till ica maxi. Köpte proppar och annat smått o gott. Stanna på "fiket" där och åt årets första semla....den va efterlängtad!! hihi!
Efter maxi gick vi skokanonen för att leta vinterskor. Hitta ett par skitsnygga fodrade basketkängor....ska lägga in en bild på dom sen...syrran blev lagom avis. Gumman hitta oxå ett par fina skor....varma om inte annat...hihi!
Passa på att smita in på M-klädhuset efter oxå....där var det tokrea...Senita hitta väll lite kläder till ungarna...Thias o Kevin fick en varsin likadan tshirt....såg lite löjliga där dom sen sprang runt hemma med dom...=)
Anders hade turen att få en tröja oxå som va för liten till Niklas men fin som bara den. Jag hitta trosor....skithäftiga med ugglor på...haha!! Inget kinky här inte! =P
Efter det blev det hemköp...ciggen va slut! Tiden fördrevs lite mer men vi hämta ungarna en halvtimme tidigare och knata sen hem till Senita. Följde med henne och städa sen oxå...sen blev det Spicy Hot leverans hem till dom och det var riktigt gott. fastna sen framför en film som gick på 5:an eller 6:an....ganska så bra. Efter filmen gick vi hem...va jätte trött men blev juh lite pigg av promenaden hem så jag satte mig vid köksbordet o löste lite soduko (eller hur det nu stavas). Man blir lätt trött av det så det blev ganska snabbt sängen efter det!

Så kvar e dagen....ska snart klä på mig o börja fixa i ordning för att gå till pulkabacken med kidzen. Sen får vi se vad resten av dagen utvisar. Sen imorgon ska det bli mega skojj...ska hem till Anso o Kjelle o äta gott o spela lite o ha det megaskojj. Haha kommer bli lite livat med barn eftersom Senita m familj ska med oxå....men vet att vi kommer få mega skojj!

Hörs ikväll eller så! Puss o kram på er alla!!!

Dagen!!!

Hej hej!!!
Idag har vart en ganska så lyckad dag! Börja med att kliva upp kl7 och gav kidzen frulle. Sen var det dags för kyrkansbarntimma. Mötte upp Senita vid gamla vanliga stället o gjorde sällskap till kbt. Efter att ha lämnat två surpellar så gick vi vidare till Lidl. Hitta lite smått o gott....bla en ny grej som man hänger nycklarna på och sen dörrkrokar för handdukar o dylikt. =)
Sen gick vi vidare till stadparken o mata ankorna...haha...psykoankor. Fick juh sära på dom som bråka...dom e juh inte direkt skygga av sig!
När vi matat klart ankorna skulle vi tillbaka till kbt men stanna på röda korset second hand först! Skulle kolla efter overall till Agnes men hitta bara ett spjälsängsskydd...vilket va jävligt bra. Senita hitta en skitsnygg rock oxå....jätte fin gumman!!!

Sen gick vi iaf tebax till kbt o tog en fika då vi vänta på grabbarna.
Thias följde sen med Kevin hem o jag gick hem o mata Agnes och hängde tvätt o så, sen gick jag över till Senita där jag vart fram tills nu. Anders kom oxå över dit då han slutat jobba. Alltid lika skojj att vara där. Vi beställde pizza o svulla i oss....mumms!!! (trots att den smaka lite bränt)

Nu har vi kommit hem igen...ska snart ta alvedon o gå o sussa....är så trött men måste bara berätta att Agnes är så duktig...hon har börjat stå själv utan stöd och idag gick hon med stöd från mig....så gullig vår lilla tjej. Tror det är Wyatt som lärt henne...hihi=)

Imorgon blirdetdagis för Thias sen får vi se om min huvudvärk släppt....då bli det stan efteråt med Senita. =)
Så nu är det dags för sängen....skööööönt!
God natt o sov gott....puss o kram

Lyckad tjejkväll!!

jaha då ligger man i sängen ganska nyss hemkommen från Anso och en hel lyckad tjejkväll. Kom dit vid kvart över sex ungefär o satte igång med maten...taccos...alltid gott. Mycket fnitter vid bordet och väldigt svårt att äta. =)

Sen va det dags för körslaget på tv.....o hur f-n Magnus kunde åka ut fattar jag inte...hur röstar svenska folket egentligen. Bara hoppas att Erik vinner hela alltet då.
Efter körslaget var det dags för oss att yla till singstar....rocka fett....haha ne men det var riktigt skojj....men man sjöng juh hellre än bra...haha!!! Sara va som vanligt mest på oxå. hihi
Efter att ha vrålat en timme eller två satte vi oss o spela buzz....hihi...JAG VANN!!!!!!!!! muhahahaha!!!!

Insåg sen att klockan blitt mer än vad nån av oss räknat med så då blev man helt plötsligt mega trött o bestämmde oss för hemfärd.....men jävlar vad kul vi haft! Lär ha träningsvärk i magen efter allt fnitter o skratt....man har alltid kul med brudarna.....Tack igen till er alla (Anso, Senita, Sara o Pia) som gjorde den här kvällen till en av dom roligaste på länge. MÅSTE göras om igen!

Så nu halvligger jag här i min säng och gubben min gick just ut för att köra hem en kompis till oss....
vet inte om jag ska sova eller surfa lite....lär kanske somna med datorn i knät...hihi...skulle var så typiskt mig!!!

ne men god natt då alla vänner o läsare! Sov gott o söta drömmar!

Första Inlägget av mig! =)

Fick lite sovmorgon imorse fast gubben gick iväg o jobba! Agnes bestämde sig att sova lite längre!
Upp o fixa frulle till kidzen och efter det satte bråket med Thias igång. Han skulle promt inte städa sitt rum men gjorde det till slut ändå.
Har städat och hållt på hemma hela dagen oxå samtidigt som man suttit vid msn och pratat med underbara vänner.

Har snart fixat klart spabadet i badkaret oxå...fick juh hjälpa till lite idag oxå vilket va riktigt skojj! (ska få bubbelbad i vårt badkar)

Kl 16 typ kom lilla Tallie hit och jag fixa hennes hår...hon ville vara fin till kryssningen med hennes kille!
Det gick snabbt o fixa det och sen bar det iväg till Willys med våra galningar till vänner...hihi....storhandlas. Så nu är frysen full igen av mat....gott gott! Efter Willys blev det Stens choklad och massa löskarra...haha...får man aldrig för mycket av! Gottegris som man är.

Hem o packa upp allt o laga lite mat sen blev det tv....let´s dance som jag nu sitter o väntar på resultatet av. Har mina små favoriter.

Imorgon ska jag o Senita gumman åka på tjej kväll hos mitt hjärta Anso. Ska bli så kul...mycke tjejsnack o skvaller!!! Blir nog mest en jävla massa fnitter!

Sist men inte minst vill jag bara säga grattis till min lilla tös som blev 10 månader idag men som nu ligger o sussar så sött....ska jag oxå snart!

Hörs!
puss o kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0