ny blogg

cRAIZIeakaEdbA.blogg.se
kommer använda den istället....så Jan fixa den som vi kom överens om....hihi!!! O hoppas ni alla följer mig dit för den andra raderas sen!!! The past has to be forgotten!!!!

Natti natti

börja blogga igen!

Kände att det va dags o börja igen.....skriva av sig lite på dagarna.....
sen vore det dock kul o se om det är nån som läser så komentera gärna!
Mycket har hänt sen sist jag blogga. Har flyttat till eget med idsen...en liten 4a i myrtorp. Tivs mega bra! O som ni då fattar så är Anders o jag då inte tillsammans längre vilket e en jobbig fas så inga dumma frågor om vad som hänt o vice versa! Tar en dag i taget!

Har dock mina underbara vänner o tacka som ställt upp under flytt o när jag mått som sämst! Ni vet med stor sannolikhet vilka ni e! Bacca, Sunkan, Jossan, Zandra, Fjodrovski......tack!!!!
Finns väll egentligen en till jag skulle vilja nämna men som jag på sista tiden känt en viss frånvaro från o det gör ont att be dig om hjälp o så kan du inte....inte ens svara o ge ett svar på varför du inte kan komma!
Känner mig grymt besviken men är inte arg bara ledsen!

Hoppas oxå att Jan kan fixa min sida nu så den blir som jag vill så bered er på att ändringar sker. (vet ej när dock) o Jan, tack för att jag får låna guran!!! =)

Ligger nu i sängen o ska snart sova med miljoner tankar i skallen så får se hur det går!! Jobba imorgon i med frugan!!! hihi
Så vi höres o ses!
PoK// cR@Z!e

RSS 2.0